Truckparts AB erbjuder nya tillbehör till Range Rover Evoque och då till modellerna Pure och Prestige. Frontbågen med typgodkännande från EU ingår i produktserien Energy Absorber System Accessories och är designad för maximal energiupptagning vilket skyddar fordon och fotgängare.

Med frontbågen monterad blir fordonet säkrare och man förstärker fordonets “OFF ROAD”-utseende. De nya frontbågarna finns i olika utförande och höjd. Bl a “Medium Bar”, “High Medium Bar” och “Super Bar”. “Super Bar” är utförd i 76mm rostfritt stål.

Ett alternativ till den nya frontbågen är den nya “Slash Front Protection” i rostfritt stål som monteras under standardstötfångaren.

Till modellen finns nya sidorör med fotsteg och platta fotsteg som gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. De runda sidorören är i utförda rostfritt stål med antingen 50 eller 76mm diameter.

Produkterna för Evoque Pure och Prestige från Truckparts finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare fr o m 19/3 2012.