Den 6:e februari 2012 tog Lars Holmqvist över ordförandeposten i UBD Group AB efter företagets majoritetsägare Lars-Göran Håkansson. UBD Group AB, i vilket UBD Cleantech AB står för den praktiska verksamheten, är ett företag som uteslutande levererar renoverade fordonsdetaljer direkt till den Europeiska Fordonsindustrins eftermarknad.

En egenutvecklad och patenterad process för Renovering av Diesel Partikel Filter har introducerats till marknaden och ett flertal av de stora bilmärkena i Europa har anammat idén.

Lars Holmqvists breda erfarenhet, väl utbredda kontaktnät och mycket goda anseende inom Europeisk Fordonsindustri innebär en stor tillgång för UBD och den fortsatta positiva utvecklingen av företaget. Lars Holmqvist som efter nio år som CEO för den Europeiska leverantörsindustrin CLEPA med säte i Bryssel lämnar över sin post under våren 2012 har ett digert CV med sig i bagaget. Lars har arbetat sedan 1976 som leverantör till fordonsindustrin bland annat som chef för Henkel i Sverige och i England, Nobel Industrier, Emissionsteknik, Johnson Matthey och Konstruktionsbakelit.

UBD Group AB kan därmed presentera en ytterst kompetent Styrelse i vilken ingår utöver Lars Holmqvist följande ledamöter;

Lars-Göran Håkansson, Majoritetsägare i Stockforsa Invest AB, UBD Group AB (UBD Cleantech AB), CEPA Group AB och Dentacon AB (TIC AB).

Lars-Göran Adgård, som har mycket bred och gedigen industriell erfarenhet är för närvarande verksam som Senior Advisor för Posten Norge och BRING industrier samt industriell Advisor för TRITON Private Equity.
I Lars-Görans CV finner vi bland annat CEO för Frigoscandia Distribution AB, Managing Director Frigoscandia Distribution Northern Europé och därutöver flera ledande positioner i internationellt verksamma industriföretag

Rickard Pålsson, VD för VEIDEC och ägare till STCC Scandinavian Touring Car Championship och SOS Sportswear.