DuPont Refinish lanserar nu PS1900, en ny 2-komponents transparent sealer som uppfyller VOC-kraven. PS1900 är särskilt framtagen för att användas under de vattenburna baslackerna Cromax och Cromax Pro, men kan även appliceras under alla 2K topplacker från DuPont Refinish.

PS1900 är en mångsidig produkt och fungerar som slipfri sealer, som vidhäftare på originallack och genomhärdade reparationsytor eller som vidhäftningsförstärkare för alla DuPont Refinish 2K topplacker för personbilar och yrkesfordon. Den har även mycket utmärkta isolerande egenskaper på termoplastisk akryllack. PS1900 kan tintas med både Centari® MasterTints® och Imron® PowerTints®.

– Mångsidigheten hos PS1900 ger lackerarna optimal flexibilitet, vilket sparar både tid och pengar. Den här produkten är ytterligare ett bevis på att DuPont Refinish har produktiviteten i fokus, säger Rolf Arvidsson, teknisk chef på DuPont Refinish Skandinavien.

Det tekniska databladet och mer information om produkten hittar du på www.dupontrefinish.se