Holt Lloyd International – marknadsledande inom bilvård och en verksamhet inom FRAM Premier Products Group, hjälper servicemarknaden att rengöra sina broms- & kopplingssystem med hjälp av deras No1 Brake Cleaner produkt.

Produkten lanserades för några år sedan och har blivit en viktig produkt för verkstaden och har gjort att Holts levererat över 10 miljoner burkar till den globala marknaden.

Den stora 600ml aerosolen är stjärnan i Holts professionella sortiment med en kraftfull rengöring och spray med högt tryck (5 bar) för att fungera på de smutsigaste bromsarna. Den fungerar som ett kraftfullt avfettningsmedel för att snabbt ta bort bromsdamm, olja, fett, silikon och alla typer av smutsiga avlagringar och är helt kompatibel med alla ABS system. Produkten är mycket effektiv på att eliminera rester från belägg eller klotsar och för att återställa bromssystemets optimala prestanda.

Den unika formulan är fri från aceton och klorerade lösningsmedel. Den torkar extremt snabbt, vilket minimerar tiden vid byte av klotsar & belägg och till skillnad från många andra bromsrengöringsmedel på marknaden har Holts Brake Cleaner en 360º ventil vilket gör att du kan använda produkten i alla svåråtkomliga områden och gör att du får ut varenda droppe.

Holts Brake Cleaner kan användas på alla andra metalldelar som ett avfettningsmedel och kommer i en extra stor 600ml flaska som möjliggör även längre användning för att behandla upp till två bilar eller åtta axlar vilket maximerar intjänandegrad

Paul Fallon, Global produktchef ”-Holts Brake Cleaner är en mycket effektiv koncentrerad formula som har utvecklats uteslutande med kraven för dagens moderna verkstadstekniker i åtanke. Den har testats på olika europeiska marknader för att erbjuda överlägsen rengöringsprestanda och är valet för många av våra kunder, vilket har lett till att den kan godkännas av Bendix och Jurid Brakes.

När verkstadsteknikern väl har använt den här produkten är det mycket ovanligt att de går någon annanstans eftersom dess kvalitet och prestanda är oöverträffad på marknaden ”

www.ferdfelt.se, www.holtsauto.com