Truckparts erbjuder modellanpassade högblanka, rostfria karossdetaljer till helt nya Ford Ranger. Nya karosseridetaljerna för fordonets sidor skyddar mot parkeringsskador och förhöjer utseendet ytterligare.
Misutonidas designers har tagit fram en ny 63/76mm frontbåge till Rangern. Bågen är CE-certifierad och designad för maximal energiupptagning. Med frontbågen monterad blir Rangern säkrare och man förstärker fordonets “OFF ROAD”-utseende.

Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

Till modellen finns nya högglansiga sidorör med fotsteg som gör fordonet mer attraktivt
och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål i olika former och med olika dimensioner. Som vanligt omfattas dessa produkter av våra trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal. Tack vare en monteringssats är det enkelt att montera extraljus på bågen.

Produkterna för Ford Ranger från Misutonida finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.