Företagen som säljer och distribuerar Panasonic Tools batteridrivna handverktyg i Skandinavien har tillsammans skapat en ny nordisk webbplattform. Syftet är dels att skapa en mer enhetlig profil för varumärket, dels att uppnå bättre synergier mellan länderna för att ge de skandinaviska kunderna bästa tänkbara service och information om produkterna.

– Det här är ett stort steg framåt för oss och vi har nu en närvaro på nätet som motsvarar samma höga kvalitet och prestanda som våra maskiner. Den nya webbplatsen är överskådlig och mycket lättnavigerad, samtidigt som den är integrerad med vår närvaro i sociala medier som Facebook och Youtube. De första kundreaktionerna har varit mycket positiva och det här visar att vi är på rätt väg i Skandinavien., säger Anders Sebelius, VD på Panasonic Tools i Sverige.

Lätt att hitta rätt
På den nya sajten har produkterna getts mer utrymme och som kund är det enkelt att navigera mellan de olika produktkategorierna. Tydliga tekniska specifikationer gör det också enkelt att jämföra kapacitet och prestanda mellan enskilda produkter, vilket underlättar arbetet att välja just den produkt som passar kundens behov och syften.
– Med tre länder som jobbar under ett gemensamt paraply kommer det bli enklare för oss att alltid erbjuda ett uppdaterat och fullmatat innehåll på sajten. Här finns också en lista över alla återförsäljare i respektive land och hänvisningar till lokala service- och reparationsföretag, berättar Anders.

www.panasonictools.com