Karl Deutsch Nordiska AB i Västerås lanserar nu nytt verktyg som gör det möjligt att mäta, analysera mätresultat direkt från mätplatsen. Kostnadsfri applikation finns att ladda ned direkt från deras hemsida eller ”Android Market”.

Elcomaster för Android
Elcomaster för Android är en helt ny applikation som kan användas på alla mobila Android enheter som mobiler eller läsplattor med Android version 2.1 eller högre. Denna programvara tar emot mätvärden via bluetooth direkt från Elcometers skikttjockleksmätare, fuktmätare och profildjupsmätare utrustade med bluetooth.

Nämnvärda nya funktioner:

  • Snabbt och enkelt gränssnitt
  • Analysera och e-posta rapporter direkt från mätplatsen
  • Lägg till foton från mätplatsen via mobilen
  • Google Map visar var mätningen utförts
  • För över mätbilder och instruktioner från Elcomaster 2.0

Då all data har överförts till mobilen kan instrumentet fortsätta mätning på plats utan avbrott vilket spar både värdefull tid och pengar.

www.knd.se