Karl Deutsch Nordiska AB i Västerås introducerar en helt ny XRF analysator från Bruker som används för en rad olika applikationer inom tex metallåtervinning, materialidentifiering PMI, tillverkningsindustrin mm.

Bruker S1 TITAN
Bruker S1 TITAN är det lättaste röntgenrörsbaserade, handhållna XRF-instrumentet på marknaden idag. Instrumentet styrs enkelt från en tryckkänslig färgdisplay och presenterar ett mätresultat inom ett fåtal sekunder för upp till 37 olika grundämnen inklusive lätta ämnen som Al, Mg och Si.

Viktiga egenskaper:

  • Analyserar grundämnen från Mg-U
  • Kan analysera prov på upp till 500ºC
  • Låg vikt, endast 1,44 kg inklusive batteri
  • Bruker X-Flash SDD detektor för högsta noggrannhet
  • Lång batteritid, upp till 8 timmar.
  • USB-minne för lagring och överföring av mätresultat
  • Robust utförande, IP 54, för mätning i tuffa miljöer
  • 50 kV röntgenrör
  • Praktiska tillbehör som t.ex. bordsstativ, fjärrstyrning mm.

www.kdn.se