HARMAN lanserar den nya högtalarserien JBL GT6. De nya högtalarna ska, enligt tillverkaren, ha ett ljud med perfekt precision, låg distorsion och ett bra dynamiskt omfång.

– Högtalarserien GT6 erbjuder ett högklassigt ljud för bilen samtidigt som serien håller högsta JBL-standard när det gäller form och teknik, säger Joakim Malm, Harman Consumer Division Nordic.

De patenterade bashögtalarna Plus One ger mer bas än liknande högtalare i samma storlek och har upp till 30 procent mer konarea än vanliga standardhögtalare – vilket ger en ökad basåtergivning och effekt i de låga frekvenserna. För att minimera distorsionen avleder GT6-serien hetta mer effektivt än konventionella magnetsystem, så att GT6-systemen kan spelas på hög volym under lång tid. De titanlaminerade diskanterna ger klart och fylligt ljud. Med en effekttålighet på 90-210 watt innebär det ordentligt med effekttålighet och kraft till vilket billjudsystem som helst.

JBL GT6-serien finns tillgänglig nu och med ett rekommenderat pris på mellan 600-1.200 kronor per set.

För mer information, besök www.jbl.com